Of Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında toplanan Of Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısını Of Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Of Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Of Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi gereği, gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri ile birlikte daire amirleri katıldı.

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada; "Of’un geleceği için aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Mayıs ayı olağan meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dün 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladık. Alın teriyle üreten, topluma değer katan tüm işçi ve emekçilerimizin bayramını bir kez daha kutluyorum" dedi.

BİR SONRAKİ TOPLANTI 3 HAZİRAN'DA

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Nisan ayında komisyonlara havale edilen maddelerin komisyon raporları görüşüldü. Gündem maddeleri ve komisyon raporlarının görüşülmesinin ardından Of Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı sona erdi. Haziran ayı Meclis toplantısı 3 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.