İlçe Halkı Of Belediyesinin İftarında Buluştu

İlçe Halkı Of Belediyesinin İftarında Buluştu

Of Belediyesi tarafından vatandaşların katıldığı sokak iftarı düzenledi. Of’un merkezine kurulan sofralarda binlerce vatandaş aynı anda iftar açtı.

Düzenlenen iftar programına, Of İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Lüftü Saral, Ak Parti İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. İftara kısa bir süre kala hafif yağmur katılımcıları korkutsa da iftar boyunca yağmur yağmaması vatandaşları memnun etti ve hep birlikte iftar yapmanın keyfi yaşandı.

İftar programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Ramazan münasebetiyle belediye olarak toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla bir iftar programı düzenledik. Halkımızın böyle yüksek katılımda bulunması belediye olarak bizleri sevindirmiştir. Başta halkımız olmak üzere, Mahalle Muhtarlarına, Kurum Amir Müdürlerine, Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, İl Genel Meclis üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyelerimize, basınımıza ve vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı şahsım ve Of Belediyesi adına teşekkür ediyorum” dedi.