Of'umuzu Temiz Tutalım!

Of'umuzu Temiz Tutalım!

Of Belediye Başkanlığının organize ettiği ve 3. sü gerçekleştirilen Mahalle muhtarları ile toplantı 'Çevre Temizliği' konulu başlıkla Of Belediyesi toplantı salonunda muhtarların yoğun bir katılımıyla yapıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da katıldığı ve 'Çevre Temizliği' konusunun görüşüldüğü toplantının açılışını yapan Of Belediyesi Veteriner Hekimi Dr. Celal Kalyoncu "Mahallelerimize temizlik hizmeti vermeye çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki geniş bir coğrafya ya hizmet veriyoruz.  Burada sizlere de sorumluluklar düşüyor. Sizler Mahallelerinizde bizlere yardımcı olacak ve sorunlarınızı bizlere ulaştıracaksınız. Bizlerde sizlere çareler bulmaya çalışacağız." diye ekledi.  

Daha sonra Başkan Sarıalioğlu 'Çevre Temizliği' ile ilgili "temizlik insanın dikkat etmesi gereken en önemli konuların başında gelmektedir. Burada bizler güzel Of’umuzun temizliği için ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz.  Daha önceki çöp toplama ekip ve ekipmanlarımıza takviye yaparak yazın oluşan yoğunluk nedeni ile ihtiyaca cevap vermeye çalışıyoruz. Sizlerde istirhamım Mahallelerinizde halkımızı 'Çevre Temizliği' konusunda bilgilendirmeniz.  Bizler çöpün nasıl kullanılacağı konusunda yeterli bilgiye sahip değiliz. Geri dönüşümü olan veya bahçemizde imha edebileceğimiz çöpleri de kutulara atarak gereksiz bir yoğunluğa sebep oluyoruz.  

Bunun önüne geçmemiz için bilinçli olmamız ve elimizden geleni yapmamız gerekir. Bizlere sizlerde yardımcı olacaksınız. Bizim Mahallelerdeki aynamız sizlersiniz. Orada Çevre temizliği ile ilgili yapacağınız her hareket halkın bizlere olan bakışının göstergesi olacaktır." diye ekledi.