Başkan Sarıalioğlu Destek turlarına başladı

Başkan Sarıalioğlu Destek turlarına başladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Cumhurbaşkanlığı seçimi münasebetiyle Yalı caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Cumhurbaşkanlığı seçimi münasebetiyle Yalı caddesindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek bütün esnafı gezen Başkan Sarıalioğlu vatandaşların seçimde kime oy atacaklarını sordu ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. 

Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Sarıalioğlu "Siz bize destek oldukça bizim gücümüz daha da artıyor Allah’ın izni ile seçimi ilk turda kazanacağız ve size elimizden gelen bütün imkanları sunacağız. Seçim sürecinde bizler elimizden geldiğince sokak sokak kapı kapı vatandaşla görüşüp hem seçim öncesi dertlerini dinleyecek, çözüm üreteceğiz hemde desteklerini isteyeceğiz. Sesimizi tüm dünyaya daha güçlü ve dik duruşumuzu göstermenin yolu bu seçimde açık ara farkla Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasıyla olacaktır. Of’u daha güzel ve yaşanabilir bi hale getireceğiz ilk önce Allah’ın yardımıyla sonra sizin dualarınız ve oylarınızla biz daha güçlü olacağız" dedi. 

Başkan Sarıalioğlu esnaf gezisini Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Of İlçe Teşkilatı ile beraber tamamladı.