İlk Defa Halk, Cumhurbaşkanını Seçiyor…

İlk Defa Halk, Cumhurbaşkanını Seçiyor…

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayyip Erdoğan'a destek mesajı yayınladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı yayınladı. 

Başkan Sarıalioğlu, girdiği bütün seçimlerde gittikçe artan bir oy oranı ile sürekli zafer kazanan, halkımızın gönlünde büyük bir taht kuran, bir zamanlar "Muhtar bile olamaz" dedikleri Recep Tayyip Erdoğan’ı, halkımız Türkiye Cumhuriyetinin en yüksek makamına taşıyacaktır. Recep Tayyip Erdoğan’a yıllardır eksilmeyen tam tersine gittikçe büyüyen bu sevgi selinin sebebi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı olumlu ve hayırlı faaliyetleri ile başlamıştı. Tayyip Erdoğan; halkın bu sevgisini gördüğü için, okuduğu şiir yüzünden mahkûm olup cezaevine giderken şu cümleleri kullanmıştı; "Bu şarkı burada bitmez."   Şarkı gerçekten de bitmedi, Cezaevinden Başbakanlık makamına, oradan da Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanlığına uzanacaktır. Başbakan olarak görev yaptığı 12 yıl boyunca içeride ve dışarıda yine çok hayırlı icraatlar ve hizmetler birbirini takip etti. 

Dışarıda da, ülkemizi onurla temsil eden, milletimizin başını eğdirmeyen Tayyip Erdoğan; bilhassa yeryüzündeki tüm mazlum milletlerin, hem de vicdanların sesi olmuştur. Müslüman coğrafyanın bütün mazlumlarına sahip çıkan, zalimlerin zulmünü her fırsatta dile getiren, üyesi olduğumuz halde BM’in adaletsiz yapısını çekinmeden sürekli eleştiren, hele, hele terör devleti Siyonist İsrail’i her gün yerden yere vuran söylemleri ile Müslümanların vicdanlarının sesi olmuştur. Halk onun şahsında kendini bulmuş arzulanan liderliğiyle halkla bütünleşmiştir.  

Erdoğan; halktan kopuk olmamış, sürekli halkın içinde olmuş, fakir sofrasına oturmaktan çekinmeyen, bir çocuğun davetini kırmayarak evine kadar gidip o ailenin çayını yudumlayan bir lider olmuştur.  

Konuşması, kızması, yürüyüşü, bakışı, gülüşü, söylemleri, çocukla çocuk, büyükle büyük oluşu ile halk onun şahsında kendini bulmuş ve arzulanan liderliğiyle halkla bütünleşmiştir. İşte bütün bunlar, Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir oy oranı ile halkın Cumhuru yapacaktır.  

Gerek Oflu hemşehrilerimden , gerekse tüm halkımızdan bu noktada Başbakanımıza destek vererek yanında yer alacağına yürekten inanıyor, şimdiden seçim sonuçlarının  Ülkemize, Milletimize ve tüm dünyadaki mazlum milletler hayırlı olmasını yüce Rabbim’den diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.