Pınaraltı Mahallesi, Mahalle yolu asfaltlanıyor

İlçemiz Pınaraltı Mahallesi Karaca Çay Fabrikası girişinden başlayıp, Köprü girişine kadar (grup yolu bağlantılı) olan kısım asfaltlanıyor.

İlçemiz Pınaraltı Mahallesinde Karaca çay fabrikasından, grup yoluna kadar olan kısım yeniden asfaltlanıyor. Zamanla deforme olan yolun yaklaşık 2 km’lik kısmının asfalt kaplaması yapılıyor. Of Belediyesi Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Yıllardır hizmet veren Karaca çay fabrikası ile köprü girişine kadar olan yol zamanla deforme olmuş ve ulaşımda zorluk yaşanıyordu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonucu buranın grup yoluna kadar olan kısmının yeniden asfaltla kaplanması yönünde mutabakat sağladık. Yaklaşık 2 km uzunluğunda ve 9-10 metre genişliğindeki yolu asfaltlamaya başatlık. Çalışmalar devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine açacağız." dedi.