Of Belediyesi Karate Takımının Erzurum’daki Başarısı

Of Belediyesi Karate Takımının Erzurum’daki Başarısı

Of Belediyesi Karate takımının 15-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Erzurum Palandöken de düzenlenen 11.uluslar arası karate şampiyonasında 2 derece elde etti

Erzurum buz okey salonunda düzenlenen 11.palandöken Uluslar arası karate şampiyonasında 25 ülkeden katılan 2500 sporcu arasından Belediyemiz gençlik spor kulübü karate takımı sporcuları  yıldız ve genç erkeklerde derece yaparak milli takım kapısını araladılar. Yıldız erkeklerde 45 kğ'da sporcumuz Samet Saylam birinci,  genç erkeklerde Abdülkadir Kara  3.olarak  olarak başarı gösterdiler. Eylül ayının ilk haftasında İstanbul’da düzenlenecek olan "İstanbul Open Karate Şampiyonasına" 45 kğ’da Abdülkadir Kara davet edildi.

Belediyemiz karate takımı  kulüp başkanı Osman Topçuoğlu "takımımız burada milli takımlar düzeyinde 25 ülkeden gelen 2500 civarında sporcu arasından derece yaparak Of Belediyesi Gençlik ve  Spor  kulübümüz  bir  1.birincilik, bir de 3.lük alarak başarılarımızın tesadüf olamadığını  göstermiştir. Sporcularımızı bu  başarılarından dolayı kutluyorum. Başarılarımızın devamı gelecek, bizi  takip etmeye devam edin"  diye ekledi.