Başkan Sarıalioğlu; 'Cumhurun Başkanını Kutluyorum'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Cumhurun Başkanını seçmesi münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Sarıalioğlu, "Halkımızın büyük sevgisini kazanmış olan, hayatını millet sevdasına, milletin davasına adayan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı olmasından büyük mutluluk duymaktayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhur'u tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olmasının gururunu hepimiz paylaşıyoruz. Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasıyla, Türkiye'nin refaha, barışa ve vicdanı yüksek bir geleceğe doğru yürümeye devam edeceğine eminim. Yeni Türkiye, artık en yüksek makamda milletin bizzat kendisinin temsil edildiği yeni bir ülkedir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı görevinin milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.