Of Belediyesi Bozulan Yolları Onarmaya Devam Ediyor

İlçemize bağlı bazı mahallelerde kanalizasyon ve su çalışmaları nedeni ile bozulan yollar onarılıyor.

Bu kapsamda Uğurlu Mahallesi İsapaşa Caddesinde bulunan Çay alım yerinin önündeki yaklaşık  350-400 metrekarelik yer parke taşı kaplanıyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Mahallelerimizde yapılan su ve kanalizasyon  çalışmaları sebebiyle bozulan yolların bir kısmını beton ile bazı  kısımlarını da parke taşı ile kaplayarak halkımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Uğurlu mahallemizde de bu şekilde bozulan çay alım yerinin önünde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Yaklaşık 350-400 metrekarelik alana 14.000 adet çıvarında  parke taşı döşüyoruz. Yollarımız bizim aynamızdır. Elimizdeki imkanlar dahilinde halkımızın refah ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" diye ekledi.