Serince Mahallesi'nde 'Menfez' çalışması

Of Belediyesi tarafından Serince Mahallesinde menfez çalışması yapıldı.

Of Belediyesi tarafından Serince Mahallesi'nde yıllardır birleşmeyi bekleyen yol birleştirilerek hizmete açıldı.

İlçemiz Serince Mahallesinde yıllardır birleşmeyi bekleyen yol menfez yapılarak halkımızın hizmetine açıldı. Dere ağzında kadar gelen iki yol vatandaşların burada geçişlerinde sıkıntı oluşturuyor ve ulaşım güçlükle yapılıyordu.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Serince Mahallemizde yıllardır birleşmeyi bekleyen iki yolu 12 metre uzunluğunda ve 1.5*1.5 beton menfez yapıp etrafını dolgu yaparak ulaşıma açtık. Serince halkının ulaşımda sıkıntı yaşadığı bu yola gerekli bakımı da yaparak hizmetine sunduk. Halkımızın ihtiyacı olan yerlere gerekli yatırımları yaparak Serinceye hizmete devam edeceğiz" dedi.