Cumapazarı Mahallesi'nde Yol Düzenlemesi

Cumapazarı Mahallesi'nde Yol Düzenlemesi

Of Belediyesi ekipleri tarafından Cumapazarı Mahallesi Reisler mevkiinde yol betonlama ve çevre düzenleme çalışmaları yürütüyor.

Cumapazarı Mahallesi Reisler mevkiinde 200 metrelik yolun betonlaması tamamladı. 

İlçemiz Cumapazarı Mahallesi Reisler mevkiinde bozulan ve dar olan yolun dolgusu ve alt yapısı tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Mahallelerimizdeki bozulan yolları kısım, kısım onarıp betonlamaya veya parke taşı ile kaplamaya devam ediyoruz. Bunlardan biri de Cumapazarı Mahallesi Reisler mevkiinde bulunan yaklaşık 200m uzunluğundaki yolun dolgu ve alt yapısını yapıp betonlamasını tamamladık. En yakın zamanda halkımızın hizmetine açacağız. Halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." dedi. 

Cumapazarı Mahallesi sakinleri de yıllardır stabilize yolların bozulmasında ve bakımının yapılamamasından dolayı mağdur olduklarını Belediyenin yaptığı kalıcı bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını, az da olsa beton veya parke yapılmasının kalıcı olacağını dile getirdiler.