Yol Betonlama Çalışmaları Yeni Mahalle Mahallesi'nde devam ediyor

Of Belediyesi ekipleri tarafından betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Cumapazarı Mahallesi’nde betonlama çalışmalarının ardından Yeni Mahalle Mahallesi ara yolları üzerinde devam eden betonlama çalışmalarında büyük ilerleme kaydedildi.

Of Belediyesi ekipleri tarafından betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Cumapazarı Mahallesi'nde betonlama çalışmalarının ardından Yeni Mahalle Mahallesi ara yolları üzerinde devam eden betonlama çalışmalarında büyük ilerleme kaydedildi.

YENİ MAHALLEDE ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR

Betonlama yapılan yoldan memnun olan Yeni Mahalle sakinleri yeni yapılan yolun bölge halkına büyük katkı sağlayacağını söylediler. Ardından Of Belediyesi ekiplerinin mahalleye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Yollar bir yerin gelişmesinde en önemli unsurlardan birisidir. Bu düşünceden yola çıkarak ilçe genelinde yolların genişletme, betonlama, bakım ve onarımını belli bir plan çerçevesinde yapıyoruz" dedi.