Pınaraltı Mahallesi Sakinlerinden Asfalt Teşekkürü

Pınaraltı Mahallesi Sakinlerinden Asfalt Teşekkürü

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Pınaraltı’nda yapılan asfaltlama çalışmaları nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’a teşekkür etti.

Başkan Sarıalioğlu, İlçe Başkanı Terzioğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Pınaraltı Mahallesi’ni ziyaret ederek asfaltlama çalışmaları hakkında Mahalle Muhtarı Adil Akyüz ve Mahalle sakinlerinden bilgi aldı. 

Çalışmalar nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür eden Muhtar Akyüz; “Başkanımızdan ve Büyükşehir Belediyemizden Allah Razı olsun. Mahallemizin ana güzergahında bulunan yolumuz bozulmuştu ve ulaşımda güçlükler yaşıyorduk. Konuyu başkanımıza ilettik. O da sorunumuzu çözdü ve yolumuz güzel bir görünüme kavuştu. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Başkan Sarıalioğlu; "Muhtarımız sorunu bize iletti, biz de gerekli girişimlerde bulunarak Büyükşehir Belediyemize ve TİSKİ Genel Müdürümüze konuyu ilettik. Asfaltlama çalışmalarına başladılar ve bugün de meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve TİSKİ Genel Müdürümüz Sayın Recep Köksal’a teşekkür etmek istedik. İnşallah onların destekleri ile sorunlu olan bölgelerimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Sizlerin de destekleriyle sıkıntıları el birliği ile çözeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a Of’tan yüzde 86 oranında oy çıktığını belirten Ak Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu; "Sizler Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz büyük destekle üzerinize düşeni yaptınız. Bizler de sizlere teşekkür ediyoruz. Şimdi destek sırası bizde. Sorunları yerinde tespit ederek gidermeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte bugün buradayız. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecek" diye konuştu.