Başkan Sarıalioğlu'na İlköğretim Haftası Ziyareti

Yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan öğrenciler, okulun ilk haftasında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencileri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim ettiler.

Başkan Sarıalioğlu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar getirmesini dileyerek, ekonomik ve sosyal her alandaki gelişmelerin eğitime verilen önemi ortaya koyduğunu belirtti.  Sarıalioğlu,  öğrencilere günün anısına birer hediye takdim etti.