Of Belediyesi yaraları sarmaya başladı

Of İlçesi son 50 yılının en büyük afetlerinden birini 19 Eylül 2014 Cuma günü yaşadı. Afetin ardından başlanılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Büyük afetin hemen ardından Of genelinde başlanılan temizleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Of Merkezde temizleme çalışmaların ardından hasar gören mahalle yollarında meydana gelen heyelan sonucu ulaşıma kapanan yollar yeniden ulaşıma açılmaya başlandı.

Cumhuriyet Mahalelsi’nde bulunan istinat duvarları da yağış nedeniyle çökerken trafik kısa bir süre kapalı kaldı. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, afet sonrası incelemede bulundu. Sorunları hızlı birşekilde çözdüklerini belirten Sarıalioğlu, "Cumhuriyet Mahallesi bölgesindeki, istinat duvarlarının yıkılması sonucu Of Belediyesi ekipleri tarafından, çöken istinat duvarının yeniden yapımına başlandı" dedi.