Of'ta Sel Felaketinin İzleri Temizleniyor

Of'ta Sel Felaketinin İzleri Temizleniyor

Of’ta geçen Cuma günü yaşanan sel felaketinin ardından, belediye ekipleri yollarda oluşan çamurları temizlemeye devam ediyor.

Of Belediyesi’ne bağlı ekiplerin sel felaketi sonrasında başlatmış olduğu temizlik faaliyetleri neticesinde, birçok cadde ve sokak temizlendi. Çalışmalar kapsamında en son Okullar Caddesi mevkiine yoğunlaşan ekipler, Sahil bölgesindeki alt geçitte önce yağmur suları ile gelen çamur ve katı atıkları temizledi, ardından güzergahı tazyikli suyla yıkadı. Sel ile birlikte güçlükle yapılan alt geçit ulaşımı, normale döndü.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yaptığı açıklamada, "Of’ta yaşanan sel felaketiyle birlikte cadde ve sokaklarda biriken çamur ve katı atıkların temizlik çalışmalarına devam ediliyor. Bu yöndeki faaliyetler mesai mefhumu gözetilmeksizin yapılıyor. Vatandaşların mağdur edilmemeleri ve trafik akışının rahatlıkla sağlanabilmesi için cadde ve sokaklar temizlenerek, ulaşıma açılıyor. Okullar Caddesi mevkiinde yapılan çalışmalar da bunlardan birisi. Sahil yolu üzerini bağlayan alt geçitte biriken çamur ve benzeri olumsuzluklar kısa sürede temizlendi. Ardından tazyikli suyla yıkanarak hizmete açıldı" dedi.