Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu bayramların, ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları affettiren, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getiren önemli günlerden biri olduğunu belirtti.

Sarıalioğlu, yayımladığı bayram mesajında, bayramların kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması ve daha da güçlenmesi için bir fırsat olarak değerlendirilmesini istedi.

Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Sarıalioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi;

"Hep birlikte coşkusunu yaşadığımız dini bayramlarımızdan Kurban Bayramını, bir kez daha kutlayacağımızdan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramının ülkemize, Of’umuza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor; dini ve milli bayramları hep birlikte yaşamak dileğiyle; Selam ve saygılarımı sunarım."