Of Belediyesi'nde Bayramlaşma Sevinci

Of Belediyesi'nde Bayramlaşma Sevinci

Kurban Bayramı dolayısıyla Of Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

OF BELEDİYESİ'NDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Kurban Bayramı dolayısıyla Of Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Yediden yetmişe tüm Ofluların Kurban Bayramını kutlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu bayramlardaki hoşgörünün ve birlik beraberliğin daimi olması temennisinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla ilk bayramlaşma programını belediye personelleri ile gerçekleştirdi. Belediye Makamında düzenlenen bayramlaşma programına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'un yanı sıra, İlçe Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Neşet Daler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat, Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Birim Amirleri ve vatandaşların katılımı ile geçekleşti.

Bayramlaşma töreninde konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başladı. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, "Öncelikle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bizler bir takım arkadaşıyız. Bu yolda ilçemize yapılan her yatırımda ve hizmette emeğimiz var. Bu emeklerimizin karşılığını modern bir kente dönüşen ilçemizi görerek gururla alıyoruz. Gururlandığımız her çalışmada ilçemiz halkının daha rahat ve ferah yaşamasını sağlıyoruz. Bu anlamda sizlerin çabası ve gayreti sayesinde olan hizmetlerimiz giderek daha da artarak devam edecektir. Çalışmalarda göstermiş olduğunuz azimle çalışma arzunuz için sizleri tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunarken, Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum. Of'umuza da inşallah kazasız, belasız, neşe içerisinde bir bayram geçiririz. Tüm hemşerilerimize hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmanın ardından hep birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına, Polis Merkezine ve Devlet Hastanesine ziyarette bulunularak bayram tebrikleri yapıldı.