Başkan Sarıalioğlu’ndan Cumhurbaşkanımızın Trabzon ziyareti daveti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Oflu vatandaşları Cumhurbaşkanımız ve partimizin kurucu genel başkanı Yeni Türkiye'nin, Yeni Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 10 Ekim 2014 Cuma günü Trabzon’da yapacağı ziyarete davet etti.

Başkan Sarıalioğlu 10 Ekim Cuma günü saat 13.00 'de Trabzon Meydanında yapılacak olan ziyaretin şölen havasında geçeceğini belirterek "12 yıldan bu yana hizmet üreten, bütün dünyanın övgüyle söz ettiği Milletin Adamı Benim Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan İlimize gelerek siz değerli vatandaşlarımıza hitap edecektir. Milletin Adamı liderimizi her zaman olduğu gibi yarında (10 Ekim Cuma saat 13:00) bize yakışır bir şekilde ağırlayalım ve uğurlayalım. Cumhurbaşkanımızı karşılamak üzere İlçemiz Atatürk Bulvarı eski otogar önünden aynı gün saat 10:30’da araçlar kalkacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" şeklinde konuştu.