Of'ta Mahalle Yolları Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Of'ta Mahalle Yolları Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemiz Kaban, Yeni Mahalle, Yukarıkışlacık ve Sugeldi Mahallerini birbirine bağlayan grup yolunda, Karayolları ile işbirliği içinde asfalt yol yapımına başlayan Of Belediyesi ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemiz Kaban, Yeni Mahalle, Yukarıkışlacık ve Sugeldi Mahallerini birbirine bağlayan grup yolunda, Karayolları ile işbirliği içinde asfalt yol yapımına başlayan Of Belediyesi ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Of Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Mahalle sakinleri yollarının yapılmasından dolayı teşekkür etti. Of Belediyesi'nin kendilerine götürdükleri hizmetlerden oldukça memnun olduklarını dile getiren Mahalle sakinleri, başta Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu olmak üzere tüm Belediye personellerine teşekkür ettiklerini belirtti. 

Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, durmaksızın hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, "Of'ta yol ihtiyacı olan mahalle bırakmayacağız. Of’un  yıllardan beri süre gelen bu yol sorununu çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yapımı devam eden ve yapılması planlanan mahalle yolların en kısa sürede tamamlanması için Fen İşleri Müdürlüğümüze talimat verdim. Ben de mahalle mahalle gezerek eksiklikleri yerinde incelemeye devam ediyorum. Of'ta hizmet götürmediğimiz tek bir mahalle bile kalmayacak. En önemli ihtiyaç olan yollarımızın yapımıyla başladık. İlerleyen günlerde diğer eksiklikleri de gidereceğiz." Dedi.