Başkan Sarıalioğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyetimizin 91. Yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 91. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Millet olarak büyük bir zaferi kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşayacaklarını belirtti.

Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü millet olarak sevinçle karşıladıklarını belirten Sarıalioğlu, şunları kaydetti.

"Kurtuluş Savaşımıza önderlik eden büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin kaderini değiştirerek, Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atmış, Türk Milleti de Cumhuriyet ile birlikte vatandaşlık seviyesine ulaşmış, varlığı ve iradesiyle devletin yegâne sahibi haline gelmiştir. Cumhuriyet, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyete sahip olan büyük Türk Milletinin özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyor saygılar sunuyorum" dedi.