Bölümlü Masa Tenisinde Rakip Tanımıyor

Bölümlü Masa Tenisinde Rakip Tanımıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi.

BÖLÜMLÜ MASA TENİSİNDE TÜM MADALYALARI TOPLADI 

Müsabakalara Of’tan 3`ü erkekler ve 3’ü kızlar kategorisinde olmak üzere toplam 6 sporcu katıldı. Trabzon il birincisi unvanını kazabilmek için kıyasıya rekabet eden sporcular seyir zevki yüksek maçlar oynadı. İlçemiz Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri ve Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını yalnız bırakmayan Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu oyunculara başarılar diledi. 

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu olan Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri turnuvaya damga vurdu. Turnuvaya katılan öğrencilerin hepsi dereceye girerek madalya kazandı. 

Küçük Erkekler Kategorisinde 

1. Ensar Velioğlu 

2. Yusuf Turhan 

4. Furkan Özen 

Küçük Kızlar Kategorisinde 

1.Aleyna Kurtuluş 

2.Tuğçe Sandıkçıoğlu 

3.Ebrar Turhan 

BAŞKAN VEKİLİ ALİREİSOĞLU, ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI 

Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu; "Sporcularımızdan gelen başarılı sonuçlarda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bize büyük mutluluk yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir potansiyeli barındıran ilçemiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi. Of’ta sporu geliştirmek için yeni adımlar atıyoruz. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda desteğimiz sürecek" dedi. 

Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Masa Tenisi Takımı Antrenörü Güven Çelebi çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve bunun verimini aldıklarını söyledi. 

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Danışman; "Of Belediyesi Başkan Vekili Halil Alireisoğlu ve Of Belediyesi meclis üyesi İsmail Mercan’a takımımızı yalnız bırakmadığı için sonsuz teşekkür ederim" Dedi. Okul olarak bir çok branşta çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Danışman, öğrencileri ders dışındaki vakitlerini spor etkinliklerine katılarak değerlendirdiklerini, okul içinde Basketbol, Masa Tenisi, Voleybol, Güreş ve Hentbol takımlarının olduğunu ifade etti. 

Okul Müdür Vekili Mahmut Bektaş, ise öğrencilerin başarılarından dolayı mutlu olduğunu Antrenör ve öğrencilerini tebrik ettiğini ifade etti.