Üsküdar Parkı Yenilendi

Üsküdar Parkı Yenilendi

Of Belediyesine bağlı ekipler, mevcut parklarda çocuk oyun alanı ve aletli spor alanları zeminlerini yenileyerek kauçuk kaplama çalışması yapıyor.

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 

Oflu çocuklara yeni park ve oyun alanları kazandıran belediye ekipleri, mevcutları da günümüz koşullarında iyileştirerek kullanımına sunmakta. Sonbaharda ilçe genelindeki parklara yönelik revizyon çalışmalarını aralıksız sürdüren Of Belediyesi’ne bağlı ekipler, mevcut parklar zeminlerini yenileyerek kauçuk kaplama çalışması yapıyor. Çocukların daha güvenli alanlarda kaliteli vakit geçirmesine yönelik yapılan çalışmalarda belediye ekipleri Keçiören ve Üsküdar Parkı’nın zeminlerini kauçuk ile kapladı. Toplamda 210 metrekare kauçuk döşemesi yapılan çocuk oyun alanlarının tümünün zemininin kauçuk kaplanması hedefleniyor. 

MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEBİ ÜZERİNE YENİLENDİ 

Üsküdar Parkını mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine yenilediklerini ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “Hemşerilerimizden gelen talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz. Biz onlara hizmet için buradayız, gece gündüz onlar için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Parklarda yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Sarıalioğlu, “Of Belediyesi olarak ilçe merkezimizde bulunan parklarda yenileme çalışmaları başlattık. Bu çalışmalar neticesinde çocuk oyun gruplarının altı kauçuk zeminle kaplanarak daha modern bir görünüme kavuşacaklar. Halkımızın parklardan daha sağlıklı bir şekilde yararlanabilmesi için gerekli değişiklikleri yapıyoruz” dedi.