Gökçeoba Grup Yolunda Asfalt ve Yama Çalışması

Of Belediyesi tarafından Gökçeoba Mahallesi grup yolunda asfalt ve yama çalışması başlatıldı.

ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt serim, bakım ve onarım ekipleri ilçedeki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşlara hizmetin en iyisini vermek için çalışmaların yapıldığını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Çalışmaların daha güzel bir Of için gerçekleştirildiğini ifade eden Sarıalioğlu, “Bozulan yollarımızı iyileştirmek ve bakım çalışmalarını yapmak için yama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız. Bakımlı, temiz ve nezih mahallerimiz, caddelerimiz ve sokaklarımızla daha yaşanılır bir Of için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Sarıalioğlu, asfalt çalışmalarının önem sırasına göre belirlenen program dahilinde sürdüğünün altını çizerek, Of’un bütün mahallelerinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.