Of’ta 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleşti

Of’ta 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleşti

Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Of’ta da anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Vekili Mustafa Tosçalı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. 

Buradaki tören, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05'de Belediye Hoparlörlerinden çalınan 2 dakikalık siren eşliğinde saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması ve bayrakların yarıya indirilmesi ile sona erdi. 

Atatürk'ü Anma etkinliklerine Of Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program ile devam edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda şiirler okundu. Slayt gösterisi ve Atatürk’le ilgili şiirlerin okunması ve Atatürk’ün vefatıyla ilgili dış basında çıkan haberlerin okunmasının ardından anma programı sona erdi. 10 Kasım Atatürk’ü anma programına Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutanı Vekili Mustafa Tosçalı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.