Ekiplerimizin Özverili Çalışmalarına Teşekkür Ediyorum

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, doğal afet yaşanan Of’ta büyük özveri göstererek halkın taleplerine cevap veren Of Belediye Ekiplerine teşekkür etti.

EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ MÜDAHALE ETMEKTEDİR

Şehir merkezi, merkez mahalleler ve çevre mahallelerde yoğun mücadele sonrası hayatın normale dönmesinde tüm ekiplerin büyük emek harcadığını ifade eden Başkan Sarıalioğlu,  "Yağışların etkisini arttırmasıyla birlikte ekiplerimiz gerekli müdahalelere başlamış olup, öncelik sırasına göre tüm bölgelerde çalışmalarını yürütmüştür. Ortaya çıkan olumsuz tablo karşısında mağdur duruma düşen vatandaşlarımızın tepkisini anlayışla karşılamaktayız. Ancak bilinmesini isteriz ki, tüm imkânlar seferber edilmiş olup, gerekli çabalar gösterilmektedir. Ekiplerimiz şuana kadar aralıksız çalışmış ve sıkıntıdaki her vatandaşımızın yardımına koşma gayretini göstermiştir. Birçok noktada benzer sorunların yaşanmasından ötürü her noktaya aynı anda müdahale şansı ne yazık ki mümkün olmamıştır. Yakın tarihte de kamuoyu ile paylaştığımız üzere altyapı ve üstyapıdan kaynaklı teknik sıkıntılar tespit edilmiş ve sıkıntıların giderilmesi için gerekli çalışma planlaması yapılmaktadır. Mağdur olan vatandaşlarımızdan özür diliyor, gerekli müdahalelerin yapılması hususundaki hassasiyetimizin bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.