Of Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi

Of Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi

Şehrin birçok yerinde sıcak asfalt çalışması başlatan Of Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Of Belediyesi’ne bağlı ekipler bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak birçok mahallede asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt döküldü. 

Of Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Of Belediyesi, kış döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

ZEMİN DÜZELTME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ 

Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofluların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmaların aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi. 

Sıcak asfalt çalışmalarıyla sorunlu tüm bölgelerdeki sıkıntıları sona erdirmeyi hedeflediklerini söyleyen Sarıalioğlu, "Gökçeoba, Kaban ve Ağaçbaşı Mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yaptık. Çalışmalarımız artarak devam edecektir" diye konuştu. 

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür etti.