Of'ta Sirk Gösterisi Yapıldı

Of Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında organize edilen Karnaval Sirki gösterisi yoğun ilgi gördü.

Of İlçe Kapalı Spor salonunda düzenlenen Karnaval Sirki gösterisine çok sayıda vatandaş katıldı. Birbirinden ilginç akrobasi şovları, heyecanlı illüzyon ve palyaço gösterilerinin yer aldığı program heyecanlı dakikalar yaşattı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kültür etkinlikleri kapsamında organize ettikleri programın yoğun ilgiyle karşılandığını, bu tür programlara devam edeceklerini belirtti.

Program öncesi yaptığı konuşmasında Karnaval sirki gösteri ekibini ilk kez Of’ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Belediyemiz Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlikte bizlerle birlikte olan değerli gösteri sanatçılarımızı ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, farklı kültürel programların yer aldığı etkinliklerde de birlikte olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.