Of'ta, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Of’ta düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

'24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla ilk tören Of Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başta olmak üzere,  kurum ve kuruluş müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal  Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile son buldu.  Başkan Sarıalioğlu tören sonunda Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü nezdinde tüm öğretmenlerin '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Tören kapsamındaki etkinlikler, Of Belediyesinin katkılarıyla 18:00 - 22:00 saatleri arasında Of Sahil Günbatımı tesislerinde 24 Kasım öğretmenler Günü Kutlama programına emekli olanlar dahil tüm öğretmenleri programa davet duyurusu yapıldı.