Cumhuriyet Mahallesi’nde Yol Açma ve Taş Duvar Çalışması

Of Belediyesi yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin çeşitli mahallerinde taş duvar ve stabilize yol çalışmaları sürüyor.

Afet sonrası Cumhuriyet Mahallesi’nde taş duvar çalışmaları devam ediyor.

Yapılacak yollar önce kepçe yardımıyla sağlam zemine kadar temizleniyor. Daha sonra yol kalıplarla ikiye bölünerek iki kısım halinde taş duvar ile örülüyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yapılan çalışmaları gün gün yerinde inceleyerek halkın çalışmalar hakkındaki görüşlerini sıcağı sıcağına alarak vatandaşların gördüğü eksiklikleri gidermeye çalışıyor.

Çalışmalar hakkında Başkan Sarıalioğlu şöyle konuştu; "Biz vatandaşlarımızın sorunlarını kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Afet sonrası Cumhuriyet Mahallemizde çöken grup yolunda ve içerisinde bulunduğumuz kış ayları içerisinde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Hava koşulları elverdiğince yol yapım çalışmalarımız devam edecektir. Yaptığımız taş duvarlar uzun ömürlü olmaktadır. Taş duvarı onarmakta çok kolay. Yapılan çalışmaları incelediğimde vatandaşlarımızda çok güzel tepkiler alıyorum. Halkımızın memnuniyetini görmek beni sevindiriyor. Belediye ekiplerimizden Allah razı olsun. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir" dedi.