Kıyıcık Mahallesi'nde Yol güvenliği için taş duvar çalışmaları yapılıyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kıyıcık Mahallesi’nde yol açma ve taşduvar çalışması yürütüyor.

Kıyıcık Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, afet sonrası yol açma ve genişletme çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini belirterek, "Yeni yolları ulaşıma biran önce açmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Buradaki çalışma ile birlikte bölgenin hem araç hem de yaya ulaşımının daha da kolaylaşacağını ifade eden Başkan Sarıalioğlu şöyle konuştu. "Açtığımız yolun zemini oturduktan sonra yolun üstyapısını yaparak halkımızın kullanımına açacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.