Ak Parti’de Kaynaşma Yemeği

Ak Parti'de yeni ilçe yönetimi teşkilatla bir araya geldi. Ak Parti Of İlçe 5. Olağan Genel Kurulu’nun ardından daha önce atama ile ardından aynı seçimde ekibi ile Başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Hakan Terzioğlu, parti teşkilatının tümünü Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliğini yaptığı yemekte buluşturdu.

Belediye Başkanı Sarıalioğlu, "Kongremizde sağladığımız bu birlikteliğin örnek olmasını temenni ediyorum. Artık iş yapma zamanıdır dedik belediyemizden işe başladık, şirin ilçemiz Of’u bütünü ile kucaklayarak sorunların çözümü için hızla çalışmaları sürdürmeliyiz. Önümüzdeki genel seçimlerde başarı grafiğini yükseklere taşımak zorundayız" dedi.

Vefa ve Dayanışma yemeğine; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Encümen ve Meclis Üyeleri, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri katıldılar.