İMEF Kurucu Başkanı Bilici'den Ziyaretler

Kısa adı İMEF olan İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu heyeti, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti. E-Basın Konseyi Birliği Kurucusu, Uluslararası Türk Medyası Platformu Sözcüsü, İMEF Genel Başkanı Nizamettin Bilici, İMEF Genel Başkan Yardımcısı, KTÜ Sürmene MYO Sekreteri Ali Rıza Köroğlu ve İMEF Of İlçe Şube Başkanı Ömer Lütfü Saral’dan oluşan heyet yaklaşık 30 dakika süren görüşmede, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na İMEF hakkında bilgilendirerek, yerel basınının sorunları, internet medyasının önemi ve medya anlayışında meydana gelen değişiklikler hakkında görüşlerini sundular.

İMEF’in İnternet editörlüğü, internet medyası, bilişim ve internet hukuku konularındaki çalışmaları hakkında bilgi veren Nizamettin Bilici, Türk Dünyası Medya Buluşmaları ve Türk Vizyon Şarkı Yarışması etkinliklerinin de İMEF’in gayretleri ile düzenlendiğine vurgu yaptı. Bilici, İMEF Genel Başkanımız Dr. Süleyman Basa’nın öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği proje kapsamında, Ankara pilot il olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda güvenli internet eğitimlerinin de devam ettiğini söyledi. Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salih Salim Sarıalioğlu da ziyaretlerden memnun olduklarını, Of’ta vatandaşların bilinçlenmesi için İMEF ile birlikte internet medyası, siber güvenlik, adli bilişim, internet suçları, internet hukuku ve sosyal medya alanlarını da kapsayan eğitim düzenleyeceklerini ifade ettiler. Dünya E-Basın Konseyi Birliği Kurucusu ve Uluslararası Türk Medyası Platformu Sözcüsü Nizamettin Bilici tarafından ziyaretlerde İMEF yayını olan ve Bilişim Uzmanı Aytaç Mestçi tarafından yazılan “İnternet Pazarlama Terimleri Sözlüğü” hediye edildi.