Of Belediyesi’nin Yardım Eli Okullarda

Of Belediye’nin Yardım Eli Bu Kez, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Uzandı.

Of Belediyesi'nin yardım eli bu kez Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne değdi.

"OF BELEDİYESİ'NİN YARDIM ELİ OKULLARDA"

Okul bahçelerinin bahçe düzenlemesi sırasında çevre düzenlemeleri yapıldı. Okul bahçelerinin içerisinde uygun görülen alanlara beton döküldü.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini, bu amaçla, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi okulunun çevre düzenlemesi ve okul bahçesinin betonlama işlemini gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediye olarak yatırım ve hizmet için göreve geldiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; "Of Belediyesi olarak tüm eğitim kurumlarımızın yanındayız. Eğitim kurumunda çevre ve bahçe düzenlemesi yapılacaktır. Öğrencilerin fiziki ortamları derslerini olumlu etkilemektedir. Of Belediyesi olarak tüm okullarda genel temizlik, bahçe ve çevre temizliği, haşarata karşı ilaçlama, spor sahalarının bakım ve onarım gibi çalışmalar yerine getirilmekteyiz. Bizim için ilçe sınırları içerisinde yer alan her kamu kurum binası hizmet verilmesi gereken mekanlardır." Dedi.