Of'ta El-Beşir Programına İlgi Büyüktü

Of'ta El-Beşir Programına İlgi Büyüktü

Of Belediyesi tarafından organize edilen El-Beşir Programı Sahil Günbatımı tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

"OF’TA İLAHİ DİNLETİSİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ"

Sahil Günbatımı tesislerinde yapılan programa İlahi Sanatçısı, Ali Nayer, Kur’anı-Kerim ve Ezan Okuma dünya Birincisi Alper Kanderun ve İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal, İlahi, Kaside,  Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Türkiye’nin tek semazen eğitmeni Tevfik Kuşlular ve yeğeni Semazen Tevfik Kuşlular gösterileri ile izleyenleri tasavvufa doyurdu.

"BAŞKAN SARIALİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of İlçe halkımızla birlikte böyle manevi duyguları coşturan programları birlikte izlemenin keyfini yaşadık, birlik beraberlik kardeşlik ve sevgi üzerine oldukça etkisini hissettik. Programı icra edenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle bir gecede bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum diyerek duygularını ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu’nun konuşmasının ardından El-Beşir Semazen Ekibi sahne aldı. Of halkının da 7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği programda El-Beşir Semazen Ekibi, sema gösterileriyle izleyicileri adeta büyüledi. Kendileri için özel olarak hazırlanmış sahnede sema gösterisini yapan semazenler, program sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.

Programa Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Milli Eğitim Müdür İdris Kabahasanoğlu, İkizdere Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, Ziraat Bankası Of Şube Müdürü Habib Baltacı, AKBANK Of Şube Müdürü Abdullah Emir, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.