Başkan Sarıalioğlu Öğrencilerin Sıkıntılarını Dinledi

Başkan Sarıalioğlu Öğrencilerin Sıkıntılarını Dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler ile öğlen yemeğinde bir araya geldi. Of İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Ahmet Birinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kuzey Anadolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Lütfü Saral, Of Teknoloji Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Başkan Sarıalioğlu yemek öncesi masaları tek tek gezerek, öğrencilerle selamlaştı.

Yemeğin ardından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Ahmet Birinci ile öğrenciler adına öğrenci temsilcisi Semih Menekşe birer konuşma yaptılar.

"BU ŞEHRİ SEVMENİZİ İSTİYORUM"

Yemeğe katılan öğrencilere bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Davetimizi kırmayarak buraya kadar gelen tüm öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederim. Burada sizlerin birlik ve beraberlik içinde olduğunuzu görmek çok güzel bir şeydir. Hepimiz bu şehirde, bu şehrin havasını soluyan, bu şehri yaşayan insanlarız. Çoğunuz Of dışından farklı illerimizden ilçemize okumak için geldiniz. Of’a geldiğinizde alışamamış olabilirsiniz, ama mutlaka zamanla alışmışsınızdır. Geçici olarak ta gelmiş olsanız bir şehre oraya alışıyorsunuz artık. Artık Of sizlerin ikinci şehridir. Hayatınızın en güzel dönemlerinden bir tanesi olan öğrencilik dönemini burada ilçemizde geçiriyorsunuz ve bu sizler için çok güzel bir şeydir. Üniversiteden arkadaşlarınız, dostlarınız olacak. Daha sonraki yıllarda onlarla görüşüp haberleşeceksiniz. Bu şehri devamlı anacaksınız. Bizlerde bu şehri iyi anmanız için, iyi görmeniz ve iyi yaşamanız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada sizlerle olmaktan, aynı masada oturmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerle oldukça bizlerde daha genç kalıyoruz. Hepinize okulunuzda ve hayatınızın tüm alanında başarılar diliyorum. Bu şehri sevmenizi istiyorum. Bu şehir sevilecek bir şehir. Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum." ifadelerini kullandı.

"SİZLERE DÜŞEN SADECE ÇALIŞMAKTIR"

Of Kaymakamı Eren Arslan da öğrencilere, Of’a tekrar hoş geldiniz diyerek "Sizleri aile sıcaklığı ile kucaklayıp, rahat ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Talep ihtiyaçlarınız olduğunda sizlerin yanınızdayız. İlçemizin bütün imkanları sizlerin elinizde. Bu imkanlardan yararlanırken bizler de sizlere katkı sağlayabiliriz. Of’ta okuyan öğrencilerimiz burada yaşadıkça güzellikleri daha iyi görüyorlar. Şuan itibariyle sizler misafir değil, bizlerin hemşehrisi oldunuz. İlçemizdeki eğitim döneminiz boyunca, sizleri huzur içerisinde yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Of huzurlu bir ilçedir. Amacımız sizlerin ilçemizden memnun bir şekilde ayrılmanızı sağlamaktır. Burada geçirdiğiniz süreler hayatınızın en önemli ve hayata atıldığınız bir dönemdir. Sizlere düşen sadece çalışmaktır." Dedi.

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Ahmet Birinci yaptığı konuşmada Of’ta görevime başladığım günden itibaren öğrencilerimize bir aile şefkati gösterip her türlü ihtiyaçlarına koşan kaymakamlık, belediye ve diğer kamu ve özel kurum ve kuruluş yetkilileri ile platform üyelerine teşekkür ederek Of ilçesinin öğrencilerine sahip çıkma konusunda tüm Türkiye'ye örnek teşkil ettiğini belirtti.

Öğrenciler adına konuşan Semih Menekşe ise konuşmasında tüm büyüklerine ve Of halkına kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederek ihtiyaç duydukları bir takım isteklerinin de giderilmeye çalışılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Sarıalioğlu, öğrenciler tarafından sorulan soruları cevapladı.

Daha sonra öğrenciler ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Sarıalioğlu, uzun süren sohbetin ardından buradan ayrıldı.