Muharrem Mermertaş'tan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürlüğü'ne atanan Muharrem Mermertaş, Başkan Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve programlar için Of'a gelen Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Mermertaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sarıalioğlu, basının demokrasinin ve Cumhuriyetin vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı. Halkın doğru ve tarafsız haber alma hakkı olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, Basın İlan Kurumu'nun da resmi ilanların yayınlanmasında önemli bir görev aldığını söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Basın İlan Kurumu'nun yerel basını destekleyici ve düzenleyici olarak önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.