Bölümlü Belediyespor Moral Yemeğinde Buluştu

Bölümlü Belediyespor Moral Yemeğinde Buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Trabzon 2.Amatör B Grubu’nda mücadele eden Bölümlü Belediyespor Kavak Meydanspor maçı öncesi teknik heyet ve oyuncuları ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon 2.Amatör B Grubu’nda mücadele eden ve zorlu rakiplerine karşı aldığı galibiyetlerle başarılı sezon geçiren Bölümlü Belediyespor, düzenlenen moral niteliğindeki yemekte bir araya geldi. Kavak Meydanspor maçı öncesi, Oğuzhan Restoranda düzenlenen moral yemeğine, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, Of Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölümlü Belediyespor futbol takımı oyuncuları katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan Bölümlü Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Mercan; "Bölümlü Belediyespor oyuncuları ile birlikte olmaktan duyduğumuz mutluluğu tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına belirtmek istiyorum. Takımımızın göstermiş olduğu başarıdan oldukça memnunuz ve önümüzdeki maçlarda da bu başarının daha da artması için yönetim olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İhtisaslaşma ve profesyonelleşme yolunda önümüzdeki süreçte çalışmalarımız devam edecek ve Oflu hemşerilerimizin desteği ile takımımızı bir üst lige çıkartmak için gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada, "Tüm futbolcularımızın göstermiş olduğu üstün başarıları ve centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum. Of Belediyesi olarak spor için gayretli olan gençlerimize imkan vermek üzere her türlü gayreti göstermekteyiz. Futbolcularımızı ve yönetimi ligdeki başarılı mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve devamlı yanlarında olduklarımı ve destekçileri olduğumu bilmelerini istiyorum" dedi.