Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğrencilerin Konuğu Oldu

Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğrencilerin Konuğu Oldu

 Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelerek ilçede eğitim veren liselerin yurtlarında kalan öğrencilerin konuğu oldular.

 Of Solaklı Anadolu Lisesi, Taşhan Sağlık Meslek Lisesi, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Endüstri ve Teknik Lisesi ile Denizcilik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören öğrencileri kaldıkları yurtarda ziyaret eden Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: "Geleceğin Türkiye'si sizler sayesinde çok daha iyi yerlere gelecek" diyerek öğrencilerle akşam yemeğinde biraraya geldiler ve kaldıkları yurtları bulunan etüt sınıflarını ziyaret ettiler.  

 Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelerek eğitimlerine devam eden 180 kız,  307 erkek öğrenci olmak üzere toplam 487 öğrencinin kaldığı yurtlarda her akşam düzenli olarak etüt programı uyguladıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu: "Of’umuzun ve ülkemizin geleceği için eğitim vermiş oldukların destekten dolayı sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımızı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 Sizler ailelerinizin bizlere birer emaneti olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: "Sizler artık bizlerin hem evladı hem de geleceğimizin teminatısınız.En küçük bir sıkıntınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.Bu akşam sizlerle birarada olarak bu anınızı paylaşmak istedik.Ben şimdiden her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum" dedi.

 Öğrencilere gelecekle ilgili nasihatlerde bulunan Of Kaymakamı Eren Arslan: “Ailenizden uzak bir şekilde bu eğitim yuvasında yapmış olduğunuz fedakarlıkları fırsata dönüştürmeniz lazım.Bence diğer öğrencilere göre avantajlısınız.Bunu nerden biliyorum.Bende sizin gibi yatılı okulda okudum. Hem daha disiplinli oluyorsunuz hem daha iyi çalışma ortamlarını kendinize oluşturuyorsunuz.Buda sizleri girecek olduğunuz sınavlarda ve hayatta daha başarılı yapıyor” dedi.

 Öğrencilere gelecekle ilgili nasihatlerde de bulunan Kaymakam Arslan: “Burada çok farlı yerlerden gelerek bir topluluk oluşturdunuz. Birbirini tanıma fırsatınız oldu. Burada geçirdiğiniz zamanı hem kendiniz hem aileniz için bir gurur tablosuna dönüştürmeniz lazım.Bunu yapabilecek kapasite ve azim sizlerde fazlasıyla var.Bu ülkenin her kademesinde ileride sizler olacaksınız.Hem ilim alanında hem ahlak alanında kendinizi geleceğe ne kadar düzgün hazırlarsanız, ülkemizin ve dünyanın daha iyi daha yaşanılır, sevginin, huzurun, barışın, mutluluğun hakim olduğu bol kazançlı ve bereketli ortamlara katkı sunmuş olursunuz” dedi.