Başkan Sarıalioğlu, Bayırca Mahallesi'nde

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe merkezinde düzenlediği halk ziyaretlerinin yanında, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinleyip tespit etmeye devam ediyor.

Bayırca Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, burada mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını dinleyip, yerinde not aldı. İsteklerin ve sorunların çözümü için Bayırca Mahallesi'ndeki 'Su Sorununu' çözmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ ekiplerine talimatlar veren Başkan Sarıalioğlu "Halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde bütün sıkıntıları çözeceğiz" dedi.

Of Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini açıklayan Başkan Sarıalioğlu, mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını kısa zaman içerisinde çözmeye gayret gösterdiklerini, imkânlar dâhilinde vatandaşların mağdur edilmediğini vurguladı.