Başkan Sarıalioğlu, Uluağaç Mahallesi'nde!

Başkan Sarıalioğlu, Uluağaç Mahallesi'nde!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sorunların tespiti, çözüm hamleleri için başlattığı mahalle inceleme gezilerine Uluağaç Mahallesiyle devam etti. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu ve Uluağaç Mahallesi Muhtarı Tahsin Tarakçı ile birlikte Uluağaç Mahallesini sokak sokak gezdi. 

Muhtar Tahsin Tarakçı da gezi sırasında mahallenin genel sorunlarını Sarıalioğlu'na tek tek aktardı. 

Tek gayelerinin halka daha çok hizmet edip geride hoş bir seda bırakmak olduğunu söyleyen Başkan Sarıalioğlu, bu geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösterdiklerini ifade etti. Bunların sözde kalmadığını da vurgulayan Sarıalioğlu, tüm sorunların çözümü için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmalarına deva edeceklerini de sözlerine ekledi. 

Bölge halkıyla sohbet edip karşılıklı görüş alış-verişinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, "Belediyecilik makamda oturarak değil halkın arasında bulunarak yapılır. Görevi geçireceğimiz 5 yıl içinde ara vermeden çalışacağız. Vatandaşı ayağımıza getirmeyip bizler halkımızın ayağına gideceğiz. Böyle olunca da hizmet kalitemiz ve halkımıza hizmet sunumumuz daha da artarak devam edecektir" dedi.