Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmayı Anlattı

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, eğitim, kültür, sanat ve iş dünyası alanlarında başarılı, topluma örnek model olan marka insanlar Of'ta ağırlanıyor.

Bu kapsamda Of Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" adlı seminere Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, Okul Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi öğrencileri ve İlçede bulunan Lise son sınıf öğrencileri katıldı.

İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dâhil olmak üzere 2000’i aşkın eğitim ve seminer veren, Türkiye Uğur Böcekleri Programının kurucu liderliğini yapan Ahmet Şerif İzgören amacının dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini topluma yaymak olduğunu söyledi. İzgören, aileler kendileri isteyipte yapamadığı meslek dallarına çocuklarını yönlendirmek istediğini belirterek, bırakalım çocuklarımız mesleklerini kendi seçsin. Sevmeden yapılan hiç bir iş başarıya ulaşmayacağını ve insanı mutlu etmeyeceğini dile getirdi.

Bu seminerin gerçekleşmesinde Banka Müdürlerine ve Teknik Eğitim Fakültesi Derneği Yönetimine özellikle teşekkürlerini sunan Of Kaymakamı Eren Arslan, günün anısına Ahmet Şerif İzgören'e yöresel ürünlerden oluşan bir sepet takdim etti.

Bu seminerde sunulan bilgilerden kendi payına düşeni fazlasıyla aldığını belirten Kaymakam Arslan: "Sizlerinde faydalandığını düşünüyorum. Bu tür kültür, sanat ve eğitim faaliyetleri ile başta Of’umuzu olmak üzere Ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Hocamızın dediği gibi, inandıktan sonra hedefiniz olduktan sonra başaramayacağımız hiç bir iş olmaz" dedi.