Başkan Sarıalioğlu, Ağaçseven Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi

Başkan Sarıalioğlu, Ağaçseven Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ağaçseven Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu. Başkan Sarıalioğlu, Ağaçseven Mahallesi’nin sorunlarını, yaptıkları istişarenin sonuçları doğrultusunda çözeceklerini söyledi. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu ve Ağaçseven Mahalle Muhtarı Hüseyin Kibaroğlu ile birlikte Ağaçseven Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. Ağaçseven Mahallesi’nin sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Başkan Sarıalioğlu, mahalle sakinleri ile istişarenin önemine dikkat çekti. 

Ağaçseven Mahallesi sırt mevkiinde betonlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sarıalioğlu, sorunlara çözüm bulmak amacıyla Ağaşseven Mahallesi’ne geldiklerini belirterek, "Ağaçseven güzide bir mahallemiz. Mahalle sakinleri ve muhtarımızla birlikte, belediye başkan yardımcılarımızla birlikte sorunları dinliyoruz. İncelemeler sonunda, mahallemizin ara yolları ve Yeşiltepe mevkiinde heyelan sonrası çöken yolun incelenmesi ile ilgili notlarımızı aldık. Baharla birlikte yollar ile ilgili sıkıntıların giderilmesi için gerekli tadilat çalışmaları yapılacaktır. Mahalle sakinlerine ve muhtarımıza yakın ilgi ve alakadan ötürüde teşekkür ediyorum. Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarlarımızın düşünceleri bizler için yol haritası olacak" dedi.