Öğrenciler Başkan Sarıalioğlu İle Röportaj Yaptı

Öğrenciler Başkan Sarıalioğlu İle Röportaj Yaptı

Of Solaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile röportaj yapmak için makamında ziyaret etti. 

Of Solaklı Anadolu Lisesi 11-B Sınıfı öğrencileri Dil Anlatım dersi müfredatında yer alan "Röportaj" konusu için ders öğretmenleri Mine Çurgatay tarafından görevlendirilen Havva Nur Yazıcı, Müberra Ay, Huriye Aydın ve Beyza Nur Saral isimli öğrenciler belediyenin bu güne kadar yaptıklarıyla bundan sonra yapmayı planladığı projelerin neler olduğunu öğrenmek için Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile makamında röportaj gerçekleştirdi. 

30 dakikalık röportajda heyecanlanan öğrenciler Başkan Sarıalioğlu’na verdiği bilgilerden ve zaman ayırdığından dolayı teşekkür etti. 

Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Başkan Sarıalioğlu, Of’un çalışkan ve üretken bir gençliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Sarıalioğlu, göreve geldiklerinden bu yana öğrencilerin sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi görerek çalışmalar yürüttüklerini bildirdi. 

Gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Sarıalioğlu, "Çağdaş, okuyan ve araştıran bir nesil ilçemizi çok daha ileriye taşıyacaktır. Şirin ilçemiz Of’umuza ve ülkenize hizmet etmek için daha çok çalışmalısınız" dedi. 

Öğrenciler kısa süren röportajın ardından Başkan Sarıalioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra teşekkür ederek, makamdan ayrıldı.