Trabzon AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Trabzon AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticileri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete Trabzon AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ve Başkan Yardımcısı Ayhan Ustaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

HEDEFİMİZ VE GAYEMİZ DAHA İYİ HİZMET  

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu gençlik kolları başkanı ve yöneticilerine nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek,"Hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Tek hedefimiz ve amacımız var o da Of İlçesine en iyi hizmeti vermektir. Bunun için AK Parti’nin bunları yapacak gücü var. Hükümetimiz ve Of Belediyesi el ele vererek, büyük hizmetlere imza atacağız. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Özellikle İl Başkanımız Haydar Revi, İl Ana Kademe Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyor teşekkür ediyorum. Biz AK Belediyecilik anlayışını ilçemizle tanıştıracak ve milletimize hizmet etmek için çalışacağız" dedi. 

Ziyaretin ardından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu gençlik kolları yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekindiler.