Of Belediyesi'nden Pazar Esnafına Ziyaret

Of Belediyesi'nden Pazar Esnafına Ziyaret

Of'ta esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen, çözümlenmesi için çalışmalar yürüten Of Belediyesi bu kapsamda yaptığı ziyaretlerine devam ediyor.

Of Belediyesi Başkan Vekili Halil Alireisoğlu ve Of Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Sarıalioğlu ile Of Semt Pazarı’nda incelemelerde bulunup, esnafın ve halkın pazarlarla ilgili sorunları ve önerilerini dinledi. 

Of Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Sarıalioğlu ve zabıta memurlarıyla birlikte Of Semt Pazarı esnafını gezen Of Belediyesi Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, pazar esnafı ile sohbet etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla konuştu. 

Of Belediyesi Başkan Vekili Halil Alireisoğlu, "Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu öncülüğünde hem esnafımız, hem de halkımız için hizmetlere devam ediyoruz. Belediye olarak yasal sorumluluklarımızın gereği denetim ve kontrollerimiz yanında sorunların da çözümü için uğraş veriyoruz. Zabıta Müdürümüzle pazarlarla ilgili neler yapılabilir onları konuştuk. Özellikle etiketlerin düzenlenmesi, uyulması gereken kriterler, gürültü satış, belirlenen alanların dışına taşmama, çevre düzeni, hijyen gibi konularda eğitimi de içeren çalışmalar yapma konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Esnafımızın da vatandaşımızın da hem haklarını korumak, hem sorunları gidermek adına belediye olarak yapmamız gereken çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yasalardaki değişikliklerle kimi konularda farklı yetkilendirmelerin oluşması ilçe belediyelerinin kimi sorunlarda yapacaklarını sınırlıyor ama karşılıklı görüşme, işbirliği ve anlayışla pazar yerlerinin sorun değil, halkımızın istediği durumda hizmet vermesini sağlamak adına işbirliği içinde çalışmalarda bulunuyoruz." dedi. Of Belediyesi Zabıta memurları da yaptıkları denetimlerde özellikle ürünlerin üzerinde bulunması gereken etiketler ve kaldırım işgali konusunda uyarılarda bulundu.