Başkan Sarıalioğlu'ndan Mevlit Kandili Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Başkan Sarıalioğlu mesajında; "Peygamber Efendimizin ve ashabının yaşadığı devir, insanlık tarihinin en mutlu, en adaletli ve en huzurlu yaşam devridir. İşte Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğumu da bu asrın müjdecisidir ve bu nedenle insanlık tarihinin en önemli olayıdır.  Yüce Yaratıcının rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz için yapacağımız dualara, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız duaları da ekleyerek, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. Herkesin rahmet ve mağfiret umarak kendince yapacağı ibadet ve yalvarışlar, umulur ki bizim için hayırlı gelişmelere vesile olur. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi yolunda olumlu kapılar açılır. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin kandilini tebrik ediyor, ilçemiz başta olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum" dedi.