Okullar arası Masa Tenisi Turnuvaları Sona Erdi

Okullar arası Masa Tenisi Turnuvaları Sona Erdi

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullar arası masa tenisi turnuvası Of Ulusoy Okulunda yapılan final müsabakalarından sonra sona erdi.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullar arası masa tenisi turnuvası Of Ulusoy Okulunda yapılan final müsabakalarından sonra sona erdi. 29 Aralık tarihinde başlayan Of İlçesi Okullar arası masa tenisi turnuvası Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Okulu Konferans Salonunda, Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve yarışmalara katılan okulların müdürleri ile spor öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yapılan masa tenisi müsabakaları Ortaokullar düzeyinde Yıldız Kız - Yıldız Erkek, Liseler düzeyinde ise Genç Kız -  Genç Erkek kategorilerinde yapıldı.

Ödül alan okullar ise şu şekilde oldu;

Yıldız Kız Masa Tenisi İlçe 1. si, Miktat Sarıalioğlu Orta Okulu
Yıldız Erkek Masa Tenisi İlçe 1. si, İhsan Karadeniz Orta Okulu
Yıldız Erkek Masa Tenisi İlçe 2. si, Miktat Sarıalioğlu Orta Okulu           
Yıldız Erkek Masa Tenisi İlçe 3. sü 28 Şubat Orta Okulu
Yıldız Erkek Masa Tenisi İlçe 4. sü Gürpınar Orta Okulu
Genç Kız Masa Tenisi İlçe 1. si Of Anadolu Lisesi
Genç Kız Masa Tenisi İlçe 2. si  Sulaklı Anadolu Lisesi
Genç Erkek Masa Tenisi İlçe 1. si Ulusoy E.M. Lisesi    
Genç Erkek Masa Tenisi İlçe 2. si Anadolu Lisesi           
Genç Erkek Masa Tenisi İlçe 3. sü Anadolu İmam Hatip Lisesi
Genç Erkek Masa Tenisi İlçe 4. sü Taşhan S.M. Lisesi

Ödül alan takımların 4. süne ödülünü Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu verirken, 3. olan takımlara Of Garnizon Komutanı Neşet Daler, 2. olan takımlara Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve 1. olan takımlara Of Kaymakamı Eren Arslan verdi.

Final yarışmasının sonunda Of Kaymakamı Eren Arslan kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Ardından toplu fotoğraf çekilerek program son buldu.