Başkan Sarıalioğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ilçede devam eden Belediye çalışmalarını inceledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Yeni Mahalle Mahallesi'nde devam eden taş duvar ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Mahalle mahallesinin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını denetleyen Başkan Sarıalioğlu, mahalleli ile de görüşerek taleplerini dinleyip, eksiklerin giderilmesi için talimatlar verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Mahalle Mahallesi'nde yaşanan doğal afet sonrası nakış nakış taş duvarlarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sarıalioğlu, mahallelinin bazı noktalara yol açma ve duvar taleplerini de dinleyerek, diğer eksikliklerle birlikte aciliyet durumuna göre tamamlanması talimatını verdi. Devam eden yol ve duvar çalışmalarından ötürü Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür eden mahalleli, ayrıca belediye personelinin alakasından da büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Hava şartları elverdiğince çalışmaların sürdürüleceğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu ise, ''Daha da çok çalışacağız, siz dualarınızı eksik etmeyin yeter'' dedi.