Bölümlü ve Çataldere Mahallelerinde Asfalt Çalışması

Of Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına Bölümlü ve Çataldere mahallelerinde devam etti.

Of Belediye sınırları içerisindeki kanalizasyon çalışmasında bozulan yolları tamir çalışmalarına hava şartlarının elverdiği ölçüde devam eden Belediye ekipleri, havaların düzelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye ekipleri, Bölümlü Mahallesi ve Çataldere Mahallesi’nde asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürürken ara sokaklarda da asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Of Belediyesi Bölümlü Şantiye Şefi Muhammet Yalçınkaya: "Asfalt çalışmasından önce ihtiyacı olan yollara bordür taşı yapım çalışması yapıldı. Kot alınarak greyder ile tesviyelenen yola kamyonla gelen sıcak asfalt serildi. Daha sonra asfalt dökülen yol, silindir ile sıkıştırıldıktan sonra düzleme işlemleri yapılarak asfalt yapımı tamamlandı. Yol yapım çalışmalarımız hava şartlarına göre aralıksız devam edecektir" dedi.

Kar yağmadan mahallelerin asfalt ihtiyacını gidermek için yoğun biçimde çalıştıklarını kaydeden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İlçe sınırlarının genişlemesiyle mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydedip şöyle konuştu; "İlçemiz 42 bine yaklaşan nüfusu ile her gün değişen ve gelişen İlçeler arasındadır. Bizlerde bu ilçenin yöneticileri olarak bu kentin sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında gece-gündüz demeden; Of halkından aldığımız destekle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Amacımız, imkanları en iyi şekilde kullanarak, halkımıza en güzel hizmeti vermek ve memnun etmektir" dedi.